Boala care a zguduit China, despre care se consideră că a atins cote epidemice, zguduie în prezent și Danemarca, unde au fost raportate primele cazuri de pneumonie micoplasmatică.
Spitalele din Beijing şi din Liaoning, la 800 de kilometri nord-est, sunt „copleşite de copii bolnavi” cu simptome neobişnuite care includ inflamaţii ale plămânilor, febra, oboseala, cefaleea, durerea în gât și tusea de lungă durată.
Postul taiwanez FTV News a raportat că spitalele au fost „copleşite” de copii bolnavi în ultimul focar, adăugând că „părinţii s-au întrebat dacă autorităţile acoperă epidemia”.
Boala, pe care mulți o numesc „misterioasă”, se spune că afectează mai ales copiii cu vârste cuprinse între șase și 12 ani. Statele Unite şi Marea Britanie au înregistrat, de asemenea, creşteri ale cazurilor de pneumonie micoplasmatică.
Pneumonia mico-plasmatică este listată ca efect advers în documentele Pfizer, după cum puteți vedea mai jos:
Doctorii confirmă că pneumonia nu este cauza unui alt virus
Dr. Koenig a subliniat că cazurile de pneumonie pediatrică din Ohio nu sunt cauzate de un virus nou.
În ultimele artucole din mass-media, pneumonia cu micoplasmă a fost descrisă ca „sindromul plămânului alb”, datorită albirii plămânilor prezentate în radiografiile pacienților cu pneumonie, relatează NBC.
În ciuda titlurilor pe care le vedem în China, nu există niciun indiciu că există noi viruși sau bacterii care se răspândesc de la o țară la alta. Aceasta este o activitate bacteriană și virală tipică sezonieră pe care o vedem în fiecare an.
Pneumonia este o infecţie care afectează unul sau ambii plămâni, care poate fi mortală. Sacii de aer din plămâni se pot umple cu lichid sau puroi. În general, pneumonia nu este contagioasă, dar virusurile respiratori şi bacteriile care o provoacă sunt contagioase.
Pneumonia ambulantă, care afectează de obicei copiii mai mici, provoacă dureri în gât, oboseală şi o tuse care poate dura până la câteva luni. Se numește pneumonie ambulantă deoarece simptomele sunt, de obicei, suficient de uşoare pentru ca pacienţii să poată continua să fie activi.
În cazurile grave, boala poate deveni pneumonie în toată regula.
[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]
Dintr-o sursa de pe Internet, ar fi cca 1000 de cazuri (noi) pe zi.
La o populatie de 1,5 miliarde = 1.500.000.000 ar trebui 1.500.000 de zile = peste 4.100 de ani sa se imbolnavesca toti… asta nu enici nici epidemie, nici …. pandemie – e ceva chia banal.
Nu se uita nimeni in raportarile medicale ale anilor precedenti sa vada cind, cite cazuri si cat timp a tinut chestia asta.