X

Dr. Oana Mihaela Secară, la „International Crisis Summit”: Adevărul prevalează asupra datelor oficiale, în România. Semnificații și rezultate

În perioada 18-19 noiembrie s-a desfășurat la Parlamentul României cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), eveniment organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association, la care au luat parte experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.

Invitată la eveniment, doamna dr. Oana Mihaela Secară a susținut prezentarea „Adevărul prevalează asupra datelor oficiale în România. Semnificații și rezultate”, pe care o redăm integral în cele ce urmează:

„În martie 2020 autoritățile au declarat o epidemie și o pandemie COVID , contrar oricăror principii epidemiologice, în condițiile în care nu aveau raportate în sistem, conform normativelor aflate în vigoare de mulți ani, un numar suficient de cazuri de îmbolnavire.

Dar acest lucru nu le-a fost de ajuns. Au creat condiții legislative pentru a falsifica bazele de date astfel încat să demoralizeze populația cu un numar mare de așa-zise cazuri. Aceste cazuri nu erau reale, erau așa zise cazuri asimptomatice, dar trebuiau declarate conform  Metodologiei de Supraveghere a SARS- Cov 2, pentru a justifica măsurile restrictive și așa zisul vaccin.

Tot nu a fost de ajuns. Autoritățile au mai mimat și un risc exagerat de deces prin COVID 19, prin falsificarea numarului de decese COVID,  falsificare suținută de  Metodologia de Supraveghere a SARS- Cov 2 impusă spitalelor . Frica de COVID 19 , ca fiind o boală cu un așa zis risc mare de deces, urma să crească în concepția autorităților aderența și complianța față de un produs practic netestat conform regulilor internaționale, numit incorect vaccin .

Nici acest lucru nu a fost de ajuns. Autoritățile au promulgat în 2020 o serie de acte legislative care sa reducă in proporție de mai mult de 75% accesul pacienților COVID in spitalele din Romania, pentru a putea mima supraaglomerarea și presiunea pe sistem, cu justificarea măsurilor restrictive legate de rata incidenței cumulate. Aceasta , dupa ce au mai încercat  anterior,  pe final de 2019, să taie paturi din spitale prin lege, pe baza unor date false, însă managerii de spitale s-au opus.

ATI-urile, în proporție de mai mult de 80%, nu tratau COVID 19, tot datorită reglementărilor speciale ale autorităților care, chipurile , doreau să reduca contaminările încrucisate în spitale.

Secțiile și specialiștii din orice altă sferă decât cele legate de specialitatea Boli infecțioase sau pneumologie (neurologie, medicină internă, chirurgie, pediatrie, oncologie, ortopedie, oftalmologie, gastroenterologie, diabet zaharat si boli de nutriție, ORL, endocrinologie, psihiatrie, ORL, obstetrica-ginecologie , etc) nu primeau și nu tratau pacienți care nu aveau RT-PCR negativ. Astfel,  pacientii Covid au avut acces, pentru patologiile lor asociate, uneori chiar urgente , din păcate, doar la cel mult 75% dintre paturile de spital și dintre specialiștii existenți în țară. De ce ? Pentru a crește decesele COVID , raportările de decese COVID și pentru a  mima un risc crescut de decese COVID 19.

A fost indusă prin mijloace media, frica de contaminarea incrucișată COVID 19 în rândul tuturor specialiștilor, astfel ca medicii să nu primească in cabinete și să nu consulte pacienții COVID decît in spitalele COVID, care erau insuficiente. Aceste spitale erau de multe ori cele mai mici din judet, multe dintre ele de monospecialitate, lipsite de aparatură pentru investigații și de profesioniștii care puteau diagnostica și trata corespunzător comorbiditațile pacienților COVID. De ce? Pentru a se putea raporta o rată mare de decese în sistem și a justifica măsurile restrictive și certificatele verzi în 2021.

Riscul de deces prin COVID în 2020 – CFR ( case fatality rate ), a fost declarat ca fiind aproximativ 2.8%.   Fals.  Conform datelor epidemiologice colectate de autoarea lucrării,  riscul de deces prin COVID 19 în 2020  este reflectat de IFR ( infection fatality rate ) și a fost de cel mult 1.4%. Aceasta, deoarece pe lângă fiecare pacient raportat in platformă, mai erau încă 2-3 ( chiar  și mai mulți ) care nu declarau simptome datorită restricțiilor draconice. CFR supraestimează riscul de deces și acest fapt a fost exploatat la maximum. Oricum, acest risc de 1.4% a fost indus nu atât de COVID 19, cât de masurile luate de guvern pentru a reduce șansele acestor pacienți de a supraviețui.

Riscul de deces prin COVID în 2021 – CFR ( case fatality rate ) a fost declarat ca fiind aproximativ 3.48%.  Adevărat.  In anul vaccinarii, 2021,  la 45-50  de zile dupa prima doza de așa zis vaccin , a început escaladarea cazurilor de boală și a deceselor. Doza I a fost aplicată în plină dezescaladare a cazurilor de COVID 19, contrar oricărui principiu epidemiologic. Conform datelor epidemiologice colectate de autoarea lucrarii, riscul de deces prin COVID 19 in 2021 este reflectat de IFR ( infection fatality rate ) care a fost egala cu CFR.   IFR a fost chiar de 3.48%, deoarece pacientii declarau în mare majoritate simptomele și se testau pentru a obține 6 luni de libertate prin certificatul verde . In plus , varianta Delta, din toamna lui 2021, dezvoltată sub presiunea așa zisului vaccin a fost agresivă și a speriat populația prin numărul de decese , de data aceasta in mod real COVID.

Riscul de deces prin COVID în 2022 – CFR ( case fatality rate ) a fost declarat ca fiind aproximativ 0.57%. Fals. Conform datelor epidemiologice colectate de autoarea lucrarii,  riscul de deces prin COVID 19 în 2022, este reflectat de IFR ( infection fatality rate ) și a fost de cel mult  0.14%, deoarece pe lângă fiecare pacient raportat în platformă, mai erau încă 4-5 (chiar  și mai mulți, datorită variantei omicron foarte contagioase) care nu declarau simptome fiindcă nu mai aveau nevoie de certificat COVID și nu mai erau speriați de varianta omicron.

Riscul de deces prin COVID în 2023 – CFR ( case fatality rate ) a fost declarat ca fiind aproximativ 0.61%. Fals. Conform datelor epidemiologice colectate de autoarea lucrarii,  riscul de deces prin COVID 19 în 2020, este reflectat de IFR ( infection fatality rate ) și a fost de cel mult 0.12%,  deoarece pe lângă fiecare pacient raportat în platformă, mai erau încă 4-5 (chiar  și mai mulți, datorită contagiozitatii variantei circulante) care nu declarau simptome fiindcă nu mai aveau nevoie de certificat COVID și nu mai aveau niciun interes legat de boală.

În anul 2021, anul campaniei de injectare, avem o mortalitate de 5 ori mai mare decât în 2020 și 2022, curba mortalității COVID fiind in mod clar legată de  dozele de așa zis vaccin.

Curbele escaladărilor și ale dezescaladărilor cazurilor active/ deceselor de COVID 19 au legatură clară cu dozele de așa zis vaccin în 2021 și  în 2022.

În 2020, escaladarea cazurilor active/ deceselor din noiembrie-decembrie este legată în special de politicile guvernamentale, care in sezonul rece, sezonul tuturor virozelor repiratorii, nu permitea accesul și tratarea corecta a pacienților COVID.

Concluzii:

Datele Covid raportate oficial în România (între februarie 2020 și septembrie 2023) nu au putut prevala asupra faptelor reale. Creșterea complianței populației cu privire la produsele experimentale anti-Covid (ARNm și altele) a eșuat, România avand una dintre cele mai scăzute rate de vaccinare împotriva Covid-19 din lume. Deși statisticile oficiale despre Covid s-au obținut cu ajutorul bazelor de date false, al definițiilor medicale false, al logicii medicale false și al principiilor medicale false, ele au subliniat involuntar deficiențele narațiunii oficiale , ale politicilor de sănătate și ale așa-numitelor vaccinuri anti-Covid.

Mesajele medicale reale nu au ajuns în mass-media majoritară, totuși oamenii au devenit în curând conștienți de incidența reală a Covid-19 în România și de procentul real de cazuri severe/decese  de Covid.

Provocarea a fost compararea datelor publicate oficial privind Covid 19 cu rapoartele reale ale autoarei articolului și cu situația reală a pacienților internați. Prin intermediul unor astfel de informații reale, populația țării noastre a înțeles încă din vara anului 2020, deficiențele politicilor de sănătate în raport cu focarul de Covid 19. Până în februarie 2021, aproximativ 80% din populație a dezvoltat un nivel de înțelegere cu privire la riscurile potențiale induse de produsele experimentale anti-Covid.

Această prezentare este o imagine de ansamblu asupra datelor oficiale din România comparativ cu rapoartele unui Spital Covid, în ultimii trei ani și jumătate (spitalul a înregistrat cazurile conform principiilor medicale corecte). Afirmațiile oficiale au fost confruntate cu date medicale reale despre cazuri reale din spitale, care s-au dovedit a fi hotărâtoare în înțelegerea și prezicerea evoluției acestei izbucniri epidemice. De-a lungul acestor ani, de dragul propagandei, tot mai multe concluzii false au fost livrate de narațiunea oficială, întrucât site-urile oficiale disponibile operau doar cu cifre lipsite de seminificație și nu cu cazuri reale. Detaliile cuprinse in  rapoartele medicale au câștigat o importanță constantă în informarea populației în timpul crizei Covid.

Prin urmare, în România a învins Adevărul,  și nu propaganda. Iar Adevarul este o Persoană, doar un simplu principiu, Adevărul este Mântuitorul nostru Iisus Hristos.”

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button