Potrivit zvonurilor, contraofensiva ar trebui să înceapă în mai. Timpul necesar pentru a aduce în Ucraina sute de tancuri şi vehicule blindate, inclusiv opt vehicule capabile să construiască poduri până la vadul râului Nipro, linia de tranşee care s-a format în sud-estul ţării. Săptămânile următoare vor fi, de asemenea, folosite pentru a antrena sute de soldaţi ucraineni pentru a se familiariza cu cele mai sofisticate dispozitive de la bazele americane, britanice şi NATO.
Ruşii au rămas fără arme
Generalii de la Pentagon cred că armata lui Putin şi miliţiile mercenare ale lui Wagner sunt pe ultimele lor etape şi fără arme. În tabăra opusă, industriile de război americane şi europene se luptă să ţină pasul cu cerinţele de pe câmpul de luptă. Au rămas deja fără muniţie pentru artilerie şi sisteme de apărare aeriană.
De aceea, Biden şi Austin vor acum să consume timp, înainte ca lipsa armelor să oblige armata ucraineană şi pe sponsorii săi să se blocheze într-un conflict fără orizonturi. Implicaţiile politice ale acestei mişcări militare sunt de cea mai mare importanţă. Pe tot parcursul iernii, Biden a stagnat, menţinând abordarea gradualistă pe care a adoptat-o încă de la începutul războiului, în încercarea de a evita confruntarea directă cu Rusia.
Riscul reacţiei lui Putin
Statele Unite vizează în mod explicit înfrângerea militară a lui Putin. Abia atunci pot fi deschise negocieri de pace. Iniţiativa americană este plină de capcane şi riscuri: este greu de prezis care ar putea fi reacţia lui Vladimir Putin, un autocrat care are un arsenal nuclear mortal. Washingtonul încearcă să menţină „canalele de comunicare” deschise cu Rusia.
Austin însuşi, de asemenea, l-a contactat pe ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, pentru a dezamorsa tensiunile în urma „crizei dronelor”.
Mesajul Pentagonului este dublu: vom încerca să câştigăm războiul din Ucraina, dar nu dorim o confruntare directă cu Moscova. Reacţia guvernului ucrainean este entuziastă. Ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a scris pe Twitter: „Întâlnirea grupului Ramstein inspiră optimism… vom forma un pumn blindat”.
[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]
Si dupa aceasta victorie impotriva rusilor, ucrainenii inarmati pana in dinti si cu capul umflat de fantasma „noi suntem salvatorii si aparatorii Europei impotriva rusilor”, daca tot sunt incalziti, vor invada Europa, unde va incepe adevaratul razboi. Nu uitati faptul ca Europa de Vest este ticsita de musulmani – amintiti-va doar de cohortele de „refugiati” sositi in Europa din Siria si Iraq in 2014-2015; ori, eu cred ca amestecul asta de ucraineni + musulmani – si unii si ceilalti fanatici si aflati pe teren strain – va fi fatal pentru Europa.
Aloo, to*arși nmrnkni, back to history !
Karl XII a pornit cu un sfert de milion de soldati împotriva Ursului și s-a înămolit la Poltava.
Napulaion a pornit cu o jumătate de milion de soldați și după ce a înghețat în bârlogul Ursului- incendiat și părăsit de propietar- s-a înnecat la Berezinska și a înghețat pe Marea Câmpie Europeană, căzând pe capete, ca muștele.
Adolf a pornit pe un front de 1200 km, cu 3000 de panzere, 4000 de avioane și 4 mil.de soldați împotriva kremlinului și s-a împotmolit în rasputița lui Stalin, la 50 de km de Moskau, ca să se înnece în Volga, un an mai târziu. *Dincolo de Volga, nu mai este Pământ !* spunea Mustața de la Kremlin, atunci.
Vii tu, nea bideu-cu-robinet, să zici că vei scoate Ursul din bârlog acum, cu două sute de tancuri și trei regimente de soldați ?! Ha!Ha!Ha!, ce am mai râs !
Mari luptători din birouri nmrniknii ăștia ! Le-a trebuit 9 luni șă parcurgă 400 de km de la Normendie până la Rin, iar acum se visează zburdând prin stepele Marelui Urs și bând apă din Moskva. Iară zic: Ha ! Ha ! Ha ! Ce am mai râs !
Making the same shit every century and expecting different result every time they defecate ! ! ! Crazy nut !
Opriti dementul !
E in faza terminala si nu mai judeca !