X

Medicii i-au spus mamei să renunțe la unul din gemeni pentru a-l salva pe celălalt. Ea a refuzat, iar acum ambii băieți sunt foarte bine


Când medicii au întrebat-o pe Julia Coleman dacă va lua în considerare uciderea unuia dintre fiii ei gemeni pentru a-i oferi celuilalt o șansă mai bună la viață, ea a spus imediat că nu.

Desigur, medicii nu au spus „ucide”, dar Coleman și soțul ei, Jacob, recunosc avortul pentru ceea ce este – uciderea unui copil nevinovat.

Tânăra parlamentară din Minnesota a povestit despre luptele pe care le-a avut familia ei cu fiii lor gemeni, James și Charles, care s-au născut prematur în luna mai.

În timp ce era însărcinată cu fiii ei, Coleman a spus că medicii ei au recomandat un avort selectiv, ceea ce înseamna că unul dintre copii va fi avortat, iar celălalt va fi cruțat. Este o sugestie care se face de obicei femeilor însărcinate cu mai mult de un copil.

„La un moment dat, medicii ne-au spus că am putea crește șansele de supraviețuire ale lui James dacă l-am ucide pe Charles”, a spus ea. „Jacob și cu mine am spus insistent: „Asta nu se poate”. Nu vrem să alegem niciodată între copiii noștri. Suntem pro-viață cu toată convingerea. Atunci te bazezi pe credința ta și ai încredere că Dumnezeu are un plan mai mare”.

Colemans a așteptat și s-a rugat, și, în luna mai, Julia a dat naștere la gemeni prin cezariana la 33 de săptămâni de sarcina, potrivit raportului.

Ea a declarat presei că gemenii au petrecut 27 de zile în unitatea de terapie intensivă neonatală de la Spitalul de Copii din Minneapolis înainte de a fi pregătiți pentru a merge acasă.

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

3 comentarii

  1. 19 ani de la recunoașterea oficială a reînființării Mitropoliei Basarabiei

    Mitropolia Basarabiei a fost creată după Marea Unire de la 1918 prin ridicarea Arhiepiscopiei de Chișinău la rangul de mitropolie. Decizia înființării a fost luată de Sinodul Bisericii Ortodoxe Române în 15 noiembrie 1923. La acea dată, cuprindea Arhiepiscopia Chișinăului, Episcopia Hotinului și Episcopia Cetății Albe – Ismail.

    Mitropolia Basarabiei a fost desființată în 1944, după ocupația sovietică în Basarabia. A fost reînființată în 14 septembrie 1992, prin decizie a Sfântului Sinod și recunoscută oficial de guvernul Republicii Moldova în 30 iulie 2002, după o decizie a Curții Europene pentru Drepturile Omului de la Strasbourg.

    Articolul complet aici: https://basilica.ro/19-ani-de-la-recunoasterea-oficiala-a-reinfiintarii-mitropoliei-basarabiei-te-deum-si-conferinta-la-balti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button