X

Coaliția STOP 5G România vă invită să participați la dezbaterea publică organizată pe 12 nov., la ora 11:00

Bună seara,

Coaliția STOP 5G România vă invită să participați la dezbaterea publică organizată mâine, 12.11.2020, ora 11.00, online de către Ministerul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor pe proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice. (formular înscriere http://bit.ly/dezbatere12112020)

Vă rugăm să participați la această dezbatere deoarece este un subiect foarte important care ne privește pe toți. Prin prevederile noului proiect de lege sunt vizate și afectate diverse categorii sociale precum administrațiile locale, asociațiile de proprietari, parohiile, organizațiile neguvernamentale (de mediu, sănătate, care luptă pentru drepturile omului etc.), sindicatele, patronatele, pe cei care iubesc sau întrețin patrimoniul național, persoanele vulnerabile și copiii, precum și toți cetățenii României prin câmpul de radiații creat de rețeaua 5G care afectează sănătatea și mediul înconjurător.

De asemenea citind Memoriul în varianta inițială de la adresa https://bit.ly/3f1bvDH și participând puteți să vă convingeți personal de cererile justificate pe care societatea le face pentru modificarea acestui proiect de lege. Argumentele sunt bazate pe studii științifice, pe caracteristici tehnice, pe legislație europeană și națională, pe observații/rezultate concrete din zonele unde deja s-a instalat  5G. Astfel veți putea reflecta mult mai obiectiv situația ca să înțeleagă toată lumea ce probleme conține acest proiect de act normativ.
Suntem deschiși la comunicare și schimb de idei pe acest subiect. Ulterior dezbaterii vă putem trimite versiunea finală a Memoriului Coaliției STOP 5G România.

Cu mulțumiri,

Coaliția STOP 5G România, mișcare civică, fără formă juridică, formată prin asocierea a peste 80 de organizații semnatare a Memoriului Național și a zecilor de mii de cetățeni români care au semnat petițiile împotriva implementării iresponsabile a tehnologiei 5G, care este deja în desfășurare.

Detalii la http://stop5gromania.ro/membri/.

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

4 comentarii

  1. De la un taximetrist: Sunt sofer de uber de 3 ani de zile si confirm cele spuse de doamna Adriana in legatura cu ambulantele.
    In Bucuresti in perioada starii de urgenta toate ambulantele mergeau cu girofarurile si sirenele pornite cu lumina stinsa la pacienti.
    Intr o seara m am dus expres la serviciul de ambulanta Bucuresti ca sa vad cum sta treaba .Ei bine ce am vazut m a oripilat , cum fumam o tigara ,la un moment dat din curtea ambulantei au plecat 5 masini una dupa alta , cu girofarurile si sirenele pornite .Cand au ajuns la intersectia cu Mihai Bravu s au despartit si au luat o in mai multe directii.
    M am tinut dupa una si am mers dupa ea pana la stadionul national .
    S a oprit , m am oprit si eu , m am pus pe avarii si se coboara soferul si incepe sa ma injure ca de ce il urmaresc .
    I am spus ca ma plimb impreuna cu el , l am urmarit 2 ore in acea seara ,la un moment dat da prin statie si pe Nicolae Caramfil ma opreste rutiera si ma intreaba de ce urmaream ambulanta.
    I am spus ca eram in cautare de clienti si mergeam pe traseul ambulantei.
    Nu a putut sa imi faca nimic ptr ca aveam toate actele in regula .
    Concluzia este ca majotitatea ambulantelor din oras noaptea se plimba ptr a baga spaima in oamen

    1. Corect. Eu stiu pe cineva care era pe la Iancului in trafic si cand a trecut pe langa el salvarea cu girofaruri si sirene, el a scos mana pe geam si le-a aratat degetul. Asa urgenta avea salvarea si asa grav este covidu incat ambulanta a incetinit si mergea paralale cu el in timp ce asistenta de pe salvare i-a aratat si ea degetul si a inceput sa tipe al el. Totul nu s-a terminat aici. Ambulanta a oprit in fata lui si la doar cateva minute a venit si un echipaj de politie. A inceput o cearta intre cei din ambulanta si sofer. Politia a vrut sa il amendeze dar pentru ca nu avea dovezi si soferul nu a recunoscut, pana la urma l-au lasat sa plece.
      Asa caz urgent avea salvarea incat a avut timp sa stea sa se certe cu unul in trafic, ba chiar a si oprit.

      Un alt exemplu convingator:
      https://www.youtube.com/watch?v=vRsEdRtj4Gg

  2. Coaliția STOP 5G,

    Așadar, pentru 5G, operatorii vor jongla în cele din urmă cu două sau trei frecvențe, trecând telefoanele clienților de pe una pe alta în funcție de nevoia de moment:

    700 MHz pentru cea mai bună acoperire, în special în afara orașelor, unde stațiile de bază sunt mai puține.
    3.600 MHz pentru un raport echilibrat între acoperire și viteză. În prezent, Vodafone, Orange și Digi operează rețele 5G în banda de 3.600 MHz cu viteze de până la 1.200 Mbps și ar putea crește după ce vor achiziționa mai mult spectru în această frecvență.
    24 GHz pentru momentele când vrei download sau upload serios. Problema cu această frecvență este că acoperirea este foarte mică și este foarte ușor de atenuat, adică va fi disponibilă doar în zonele aglomerate de prin orașe, acolo unde este nevoie de o capacitate mare pentru toți cei conectați.

    –––––––-
    Pericolul ascuns al frecventelor 5G/ Meteorologii trag un semnal de alarma privind satelitii care monitorizeaza schimbarile atmosferice
    ………………………..
    De exemplu, frecventa de 23,8 GHz. Vaporii de apa emit un semnal slab care corespunde acestei frecvente, iar informatia este masurata de satelitii meteorologici. Meteorologii folosesc apoi informatia furnizata prin satelit si studiaza probabilitatea de formare a unei furtuni.

    ––––––


    Poate sa-mi explice si mie cineva ce-i cu frecventa asta de 23,8 GHz, frecventa vecina cu frecventa releelor de prin orase ?
    Ceva e foarte interesant aici la frecventa asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button