X

Avorturi „eșuate” peste tot în lume: Bebelușii sunt născuți vii și lăsați să moară. Se cere protejarea lor!

Noile date de stat au fost descrise drept „deranjante” de către directorul executiv al SPUC, John Smeaton, după ce au relevat că în urma avorturilor eșuate, 19 bebeluși s-au născut în viață în Florida, 11 în Minnesota și 10 în Arizona de-a lungul unei perioade de trei ani.

Potrivit Fox News, Centrul american pentru controlul bolilor (CDC), consideră că cel puțin 143 de bebeluși s-au născut în viață în SUA, după încercările eșuate de avort între anii 2003 și 2014, în timp ce cercetările întocmite de Centrul American pentru Drept și Justiție, sugerează că această cifră este mult mai mare, estimând că au existat 362 de supraviețuitori ai avortului american între 2001-2010.

Supraviețuitorii avortului în Regatul Unit

Deși există puține înregistrări oficiale în Regatul Unit care atestă supraviețuitorii avortului născuți în viață, datele recente care apar din SUA, combinate cu mărturiile care au apărut despre supraviețuirea după avort în Regatul Unit, determină SPUC să creadă că această problemă necesită mai multe investigații.

În septembrie 2018, Marea Britanie a fost martoră la povestea lui Mohammed Khan, în legătură cu care se intenționa să fie ucis la 25 de săptămâni de sarcină printr-un avort în urma injectării cu otravă letală, doar pentru a se naște viu și a muri mai târziu în brațele mamei sale. În mod similar, un băiat scoțian de trei ani, Jack Harper, se vroia să fie ucis de un avort prin aspirație în vid, totuși a supraviețuit procedurii și s-a născut în viață.

Unul dintre cele mai renumite cazuri de supraviețuire, este cel al Mellisa Ohden, în vârstă de 42 de ani, care și-a dat dat concursul la Marșul pentru viață în 2019, din Marea Britanie. După cum a relatat BBC , doamna Ohden a fost arsă în pântece de o soluție salină toxică timp de cinci zile, care a fost destinată să o omoare. Cu toate acestea, doamna Ohden s-a născut mai târziu în viață și aruncată ca deșeuri medicale, până când o asistentă a auzit strigătele ei.

Potrivit The Mirror, o purtătoare de cuvânt a unuia dintre cei mai mari giganți ai avortului din Marea Britanie, Marie Stopes, a spus că:

„Șansa de a se ajunge la un eșec este foarte mică. În Marea Britanie, aproximativ 0,02% dintre femeile care au făcut un avort chirurgical, necesită apoi o procedură suplimentar″.

Conform celor mai recente statistici ale avortului din Marea Britanie, aceasta ar indica o medie de 19 tentative de avort eșuate pe an.

Merităm mai multe informații

Șeful executiv al SPUC, John Smeaton, a declarat:

„Statisticile care acum ies în lumină în Statele Unite, deranjează că mai mulți copii pot supraviețui acestor atacuri asupra vieții lor decât se credea anterior.”

Dl Smeaton a continuat:

„Dacă copiii din Regatul Unit sunt născuți în viață după o tentativă eșuată de avort, societatea merită mai multe informații și adevărul.”

Notă LifeNews: SPUC – Societatea pentru protecția copiilor nenăscuți este o organizație pro-viață, lider în Regatul Unit.

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

2 comentarii

  1. Abstinență sexuală eșuată peste tot în lume! Ce facem cu ea, pentru a putea fi liberi de sex?
    Fără sex (excepție reproducerea), fără avorturi, că doar sarcinile nedorite nu apar ca prin senin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button