X

Millenniali – Generația care nu va schimba nici măcar un bec

Foto: Allure

De câți millenniali (ori Z-iști) ai nevoie pentru a schimba un bec? De aproape toți, condiția fiind ca becul să jignească pe cineva cu lumina lui.

Cu toate că-s parte din această generație, uneori mă simt de parcă sunt într-un tren greșit. Nu spun că mă regăsesc în alte rute, dar pot să-mi exprim nemulțumirea față de contemporaneitate.

Privind la unele dintre protestele făcute de generația mea pot spune că slacktivismul e în floare și doar câteva excepții notabile reușesc să se impună, dar acolo nu știu cât ține de „puterea generației” și cât de bagajul cultural. Altfel spus, generația asta se poate impune doar luând pauze de consum. Și nimic nu sperie mai tare politicienii și companiile care îi sponsorizează decât o generație care nu consumă.

Valul de victimologie a atins cote alarmante și nu știu cât se vor mai abține specialiștii până să declare că suntem în pragul unei crize sociale de cretinism și analfabetism funcțional. Mai ales din moment ce vedetele internaționale dau dovadă de un astfel de handicap și aprobă o asemenea gândire.

Bella Thorne este o actriță de 21 de ani, cunoscută pentru producții Disney. Recent a postat pe Twitter poze cu ea goală, ca răspuns la șantajul unui hacker. Tânăra n-a mai rezistat presiunii și a făcut pozele publice.

Într-un recent interviu la TV, actrița Whoopi Goldberg (63 de ani) a spus foarte subtil că Bella Thorne a fost cam naivă să-și facă astfel de poze cu telefonul și să creadă că sunt în siguranță. Și că nu-i ok să-și pună pozele nud pe internet. Oricum, Whoopi Goldberg dorea să transmită faptul că încrederea exagerată în tehnologie dăunează. Atât.

Mai tânăra actriță a explodat în lacrimi auzind ce s-a spus despre ea. Cu o abilitate specifică unei generații de victime manipulatoare a mutat discuția de pe neîncrederea în tehnologie pe faptul că Goldberg a jignit femeile care își acceptă corpul și a dat cu shame.

Înțelege toată lumea absurdul și penibilul situației? În ritmul ăsta n-o să mai poți purta un dialog cu următoarea generație pentru că orice ai spune, cea mai mică părere în contradictoriu, o să devină un atac personal la tot felul de valori.

Dacă-i spui cuiva că a parcat prost o să-ți spună că jignești femeile. Dacă ai o părere despre muzica cuiva o să sară ca ars că discriminezi muzica asiatică. Dacă-i spui cuiva că e penibil să postezi poze nud pe internet o să-ți spună că jignești persoanele care sunt mândre de corpul lor.

Ăsta e trenul. Asta e călătoria. Mai bine mergem pe jos! (n.n.)

Vedeți și:

[VIDEO] Cum se distrează millennials

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

16 comentarii

  1. as fi foarte curios daca cei care au scris acest articol si cei care sunt de acord cu cele spuse in articol, condamna fara echivoc sua, anglia, tarile nordice etc, adica condamnand modul lor de viata, ideile lor, educatia lor, valorile lor etc. Din pacate nu cred …
    DEci, multi spun uite ce mar, nu-mi place, dar lauda pomul care l-a facut.

  2. Da, lumea se demonizeaza cu rapiditate iar cei care sustin ca poti sta in mijlocul ei fara sa fii afectat se inseala amarnic. Pentru adulti o mai fi cumva insa pentru copii acest mediu este distrugator.

    Din pacate sunt putini care constientizeaza iar dintre acestia o minoritate cei care ajung sa faca ceva.

  3. Ba da, schimbă și va schimba …partenerii de sex și paturile murdare punând de un soi familie promiscuă tip swingeri … de fapt cupluri antamate între rocade sexuale….cam atât …și mai e dispusă să-și schimbe și sexul biologic dobândit la naștere. După ce plimbă dracii sexuali și bolile BTS de la una la alta se mai găsesc să pozeze și în victime. E generația care se cunoaște profund anatomic atât de mult încât nici nu mai poate fi vorba de încredere, respect, coeziune, sentimente, armonie…. E un haos și o anarhie permanentă de love care seceră demografia țărilor pornografizate în curvie domestică și de bordel social.

        1. De acord cu toate cele scrise. Satanisti in toate si cu toata obraznicia. Si astea ridicate la nivel de politica statala si mondiala.

  4. De parca generatia parentala (cei cu evolutia sexuala din anii 60, 70, cei cu dezinhibarea sexuala anii 80 fanni pedofilului Michael Jackson, Madonna, Queen) sunt curati ca lacrima! De unde s-a invatat despre.victimizare?
    Acum se culeg doar fructele. Dupa fructe ii veti cunoaste si pe parintiii acestei generatii denumita de experti (adica oculta) si nu autodenumita millenials. Inainte au fost x-generation, yuppies, children of the revolution. TOATE denumiri artificiale create de niste oameni care vor sa profite de diferenta dintre generatii, sa dezbine, si sa devina parintii absoluti ai viitorului in care familia nu mai exista.

    1. Ăia din anii 70, 80, etc erau copii mici pe lângă CURVĂSĂRAIU actual generalizat… Era pierzania vedetelor dar mai existau familii adevărate… multe …. Ia vedeți unde s-a ajuns acum…Trebuie ținut cont de anvergura lucrurilor totuși dacă tot priviți comparativ cu vechile generații….Diferențele sunt uriașe…sub aspectul gravității și amploarei dezastrul produse de sexualizare…în masă.

      https://ortodoxinfo.ro/2019/06/15/ororile-lgbt-cuplu-de-lesbiene-si-au-ucis-fiul-de-noua-ani-prin-mutilare-incercand-sa-l-faca-transgender/

  5. Se indeplineste cu exactitate profetia sfantuluuli Antonie:”in vremurile din urma,cand oamenii vor vedea un om normal,vor spune:puneti mana pe el sa-l inchidem la nebuni”!Va dati seama cat suntem de aproape de sfarsit?!

    1. Ai perfecta dreptate dar ce-i de făcut? Trebuie să facem ceva măcar noi, familia noastră, prieteni, rude care răspund(adică sunt treji nu amorțiți cu manele, mici și bere). Să cerem ajutorul lui Hristos căci singuri pierim.

  6. Eu așa VĂD: bunicii, părinții, noi, cei de după noi…n-am reușit să fim PE FAZĂ impunându-ne în fața ”trendurilor” moderniste, sataniste…am zis că vor trece ”de la sine”…deci, a fost un decalaj MORTAL între cumsecădenia, bunul-simț și speranța că vor trece și FURIA apăsării pe ACCELERAȚIA SATANIZĂRII din partea Ocultei, cu sprijinul ”cultural” al mass-mediei, intelectualilor de carton, a politicului care a sprijinit prin legi ceea ce li se impunea ca devenind/fiind/părând ca firesc…dar NICIODATĂ NORMAL…așa s-a acceptat încet, încet, din generație în generație ANORMALUL, NEFIRESCUL ce a fost tratat cu indiferență în loc de a fi condamnat FERM și de pe poziții chiar de FORȚĂ!

    Într-adevăr, AZI, se culege ceea ce s-a SEMĂNAT!
    Este o vină generală!

    Așa…

  7. Entitatea asta Bella Thorne e un transsexual – născut bărbat și transformat prin hormoni, operații , îmbrăcăminte și machiaj în „femeie”. În fotografie se vede lucrul ăsta de la o poștă: creasta proeminentă de deasupra sprâncenelor care e caracteristică a craniului masculin, pomeții bine reliefați, barba și fălcile puternice, umeri foarte laț, osoși, străpunși de o claviculă dreaptă și groasă, și pe a căror lungime încape de trei ori mărimea capului. Gâtul este abil acoperit de un guler care poate ascunde protuberanța mărului lui Adam. Și fotografia nu include și proporțiile corpului adică proporția șolduri/umeri, lungimea brațelor, mărimea palmei, a picioarelor, și multe alele. La Whoopi Goldberg tras-sexualitatea ei e și mai evidentă, mai grosieră.

    Uitați-vă la orice copertă de revistă „glossy” din occident și spuneți dacă vedeți vreo femeie, una singură măcar. Toți sunt transsexuali adică născuți bărbați și tras-sexualizați în femei. Uitați-vă oriunde în lumea „entertainment”-ului occidental către care noi tindem aspirațional ca să vedeți câte femei găsiți: în industria filmului, în industria modei, a muzicii, a televiziunii, și în general în lumea vip-urilor, a peroanelor care sunt special puse acolo în lumina reflectoarelor pentru a influența masele de proști.
    Sau credeți că agenda 2030 nu include tras-sexualizarea în masă, pentru ca oamenii să-și vândă nu numai sufletul, ci și trupul diavolului.

  8. Milenialii erau generatia Y, astia sunt generatia Z, sa nu-i amestecam!
    Nu mai este nici o litera disponibila pentru vreo generatie de dupa Z, or fi stiut ceva astia care au facut clasificarea generatiilor!
    Generatia Z sunt un fel de „mileniali pe steroizi”
    https://www.businessinsider.com/generation-z-profile-2017-9
    https://www.thehrdirector.com/features/generation/introducing-gen-z-millennials-steroids/
    https://www.wearehr.ro/6-adevaruri-despre-generatia-z/

  9. Generaţia Z de la zombi
    „Una dintre problemele grave generate de utilizarea internetului este faptul că aceşti tineri nu agreează lucrul în echipă. Echipa lor este în reţea.” – Florian Tudose, şeful clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti
    Potrivit profesorului, generaţia tânără este numită, de “unii mai răi”, “generaţia Z de la zombi”.
    Referitor la reţelele de socializare, medicul spus că acestea duc la “deindentificarea individului pentru că se fabrică o identitate îmbunătăţită şi dezintimată”. “Dependenţii de calculator sunt apatici, abulici, anxioşi, au fobie socială, nu îndrăznesc să se afirme, sunt lipsiţi, aparent, de orice fel de dorinţă”, a adăugat medicul psihiatru.
    https://jurnalspiritual.eu/generatia-z/

  10. Generația Grăbeat
    Liviu BALINT
    S-ar putea numi nu generația beat, ci generația grăbit. Sau chiar „grab it”. Nu avem timp să stăm, trebuie să apucăm. Și noi, la rîndul nostru, sîntem niște apucați. Mereu în căutarea de noi experiențe, de noi locuri, de noi senzații, noi destinații, noi tribulații, noi oameni de care să uităm. Dar nu de noi. Sînt vremuri alerte, în care allegria e confundată cu alergia, de la alergarea întruna, pe cai verzi putere. Ne oprim doar ca să mai facem un selfie, nu ca să ni se adune versiunile din urmă în noi și să dea lumină. Sînt vremuri în care nu mai auzim muzica din cel de lîngă noi, pentru că o dăm prea tare pe a noastră. Nu e vreme și nici răbdare decît pentru idei-culoare, orice idei gri sînt stigmatizate, că ne fură din zen și e „pathetic”. Pentru că e musai să rîdem. Să NE rîdem. Pentru că asta facem. Doar să fim populari. Doar că prea des confundăm popularitatea cu valoarea. Și așa nu avem cum să fim o generație. Ci doar o serie. Cu speranța că seria asta va ajunge pe Netflix. Cu subtitrare. Altfel, cei de după noi nu vor înțelege mare lucru.
    Nu mai avem răbdare cu adevărul, e overrated și ne blegește. Ne mințim frumos sau urît, după experiență, ne urîm în timp ce ne urăm, ne creăm alter-ego-uri care să ne susțină povestea. Și alternăm între alter-ego-uri, ego-uri alterate și alte rate.
    https://dilemaveche.ro/sectiune/dilemablog/articol/generatia-grabeat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button