X

S-au reactivat securiștii zvonaci care proclamă un mare succes, MARELE EȘEC de la referendum, ba chiar minciuna că s-ar fi atins pragul de 33%. Un vechi proverb spune „Ce-a mâncat lupul, e bun mâncat”

Încă din orele când se prefigura un eșec al referendumului, prin neatingerea cvorumului de 30%, vuvuzelele, implicate în acest demers pentru un cu totul alt motiv (pe care îl vom dezvălui zilele următoare), anunțau un mare succes faptul că doar 20% dintre alegători au ieșit la vot. Ba mai mult au început să propage o grosolană manipulare, anume că numărul real de cetățeni cu drept de vot care mai sunt în România ar fi de 11 milioane, iar în diaspora 4 milioane, și de aici, complet greșit matematic, în România s-ar fi atins pragul de 33%. Păi și diaspora nu se mai pune, căci toți au CI cu reședința în România? Chiar și cu cifrele lor, rezultatul ar fi fost sub 30%. Dar vor cu tot dinadinsul să îmbete lumea cu apă rece, ca să-și atribuie acest fals succes. Singurul succes este al homosexualilor. Oamenii de nimic nu vor recunoaște niciodată că au pierdut și nu-și vor da seama nici de bătaia lui Dumnezeu când se va abate asupra lor și probabil asupra întregului popor, care a fost lăsat de izbeliște de ierarhie și implicit de preoți. Vom vorbi și despre asta mai amplu într-un viitor material.

Această manipulare securistă se face și cu girul mănăstirii Petru-Vodă, căzută acum cu totul pe mâna securiștilor și a uneltelor lor din interior. Într-un comunicat către „românii care îşi iubesc Biserica şi Ţara”, se face trimitere la textul manipulator compus de securistul Victor Boncea, care propagă acea minciună gogonată, ce prinde doar la proști și naivi, masa lor de manevră, cu care speră… ce nu au putut fabrica cu semnăturile anti-cip. Și se folosesc parșiv și de cuvintele Marelui Duhovnic, Părintele Justin Pârvu, care după această ispravă rușinoasă, ar binecuvânta TOT poporul român. Total greșit! Cuvintele Părintelui ar fi fost altele, acelea pe care le-a zis înainte de campania anti-cip, fiind neîncrezător în trezvia majorității acestea ortodoxă: „Măi, românul nostru e bleg. Nu se trezește, nici dacă ar veni îngeri din cer să-i vorbească”. Iar Părintele Justin știa mai bine ca oricine pulsul poporului român, căci zilnic îi călcau pragul sute și sute, și doar sfinția sa știa cu ce nevoință trebuia să-i aducă la o gândire sănătoasă, încât să plece „altfel de cum au venit”. Știa că poporul duce lipsă de păstori, iar păstorii într-o zi îi vor vinde.

Texte similare circulă și pe principalul lor site de propagandă, Activenews, care trâmbițează o triplă victorie.

Prin urmare, nu plecați urechile la zvonurile securistoide, care îndeamnă în continuare la dormitare, căci scopul lor este altul și l-au atins, chiar dacă visau la mai mult. Este un eșec și o rușine pentru un popor ce se declară peste 80% ortodox, o rușine pentru ierarhie și preoții ce nu și-au făcut datoria, decât parțial și pe ultima sută de metri. Trebuie să ne asumăm această grea pierdere, să ne turnăm cenușă în cap și să continuăm de unde suntem de fapt, adică de la 20%. Restul au fost înghițiți de lup, iar „ce-a mâncat lupul, e bun mâncat”!

Mai jos, un text izvorât din mintea românului cea de pe urmă:

Romania, ai o calitate de care nu te-ai dezmintit niciodata de-a lungul istoriei: arta de a fi pe invers. Ti se trage din deprinderea de a fi mereu confuza si din lenea de a gandi. Exemple: Burebista l-a ales pe Pompei (a castigat Cezar), Stefan a ales Venetia (a castigat Poarta), Iancu de Hunedoara a ales cruciatii (au castigat otomanii), Mihai Viteazul l-a ales pe Basta, Brancoveanu l-a trimis la moarte pe Antim pentru ca era pro-Austria, apoi a murit el insusi decapitat de Poarta, Iancu parasit, Horea tradat, Eminescu si Caragiale uitati sau alungati, Iorga asasinat, Regele Mihai alungat, la 1916 cand a trebuit sa fii cu nemtii ai fost cu Antanta pana ai devenit provincie de Iasi, la 1944 cand a trebuit sa fii cu Aliatii ai fost cu Hitler, cand a trebuit sa fii cu americanii ai fost cu Stalin; in ’89, cand trebuia sa-l votezi pe Coposu l-ai luat in brate pe Tatucul, in 2016 cand trebuia sa vezi Parisul, te-ai uitat spre Rusia, in 2018 cand Grecia, Polonia si Ungaria pun piciorul in prag tu esti iar cu un pas in urma, iar azi, cand toate tarile din jur si-au ales calea, tu esti din nou depasita de realitate. Mai mult, vei serba Craciunul cu o euforie deplina, dupa ce tocmai l-ai rastignit pe Prunc a doua oara.
„Romania nu poate fi de incredere” este motto-ul dupa care s-a orientat restul lumii cand a fost nevoie sa decida despre tine. NATO si UE sunt ultimele care au gandit asa despre tine (te-au lasat in valuri, pana au avut nevoie de tine).
Sa fie vina altora? Nu, e doar confuzia care te-a strabatut mereu si lenea de a gandi. Vreau doar sa nu te mai plangi niciodata ca altii sunt de vina. E dreptul tau sa fii confuza de fiecare data, e dreptul altora sa te ia ca atare cand vine vorba de decizii.
In alta ordine de idei: sper din toata inima sa nu mai aud vreodata vreo Biserica, vreun preot spunand ca romanii sunt 96% crestini si 87% ortodocsi. Acest referendum a fost cat un recensamant: exista 15-20% crestini in Romania. Restul sunt contribuabili de religie, confuzi de religie, agatati de religie sau pozanti de religie, orice in afara de crestini reali. Te rog, Biserica, sa constientizezi asta si sa-ti reanalizezi misiunea prin preotii si profesorii tai de religie: de la atitudinea „majoritari crestini” la „Biserica din catacomba”, pentru ca asta esti de fapt. Si, in realitate, asa ar fi trebuit sa gandesti intotdeauna. Uita-te la biserica plina si reaminteste-ti ca doar 15-20% inteleg de ce sunt acolo, stiu ce cauta acolo. Restul sunt confuzi.
In sfarsit, din fericire Deus dixit – Dumnezeu a vorbit. Spun din fericire, pentru ca acest referendum esuat este de fapt o victorie a Bisericii lui Dumnezeu. „Barbati galileeni, ce stati privind la cer? Acel Iisus pe care L-ati vazut plecand, Acelasi va si veni!” Oare nu Domnul v-a spus ca in lume necazuri veti avea? Ca voi nu sunteti din lume? Nu Domnul v-a atentionat ca urmeaza a fi din ce in ce mai rau, pana cand va fi sfarsitul? Si atunci, daca finalul e chin si durere, de ce nu te bucuri, turma mica? Ziua Domnului va veni implacabil! Semnele sunt aici! De ce plangi pentru o neizbanda in loc sa vezi lucrarea lui Dumnezeu? Sau crezi ca Domnul are nevoie sa fie aparat, protejat ca un idol fara suflare? Te indoiesti in legatura cu atotstiinta si planul Domnului? Vrei sa fii tu instrumentul care lucreaza, rapindu-I Domnului aceasta prerogativa? Crezi cumva ca oprind tavalugul LGBT (si al altor nelegiuiri care vor mai veni) duci lupta de slava lui Dumnezeu? Oare nu cumva „lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh”? Nu te poticni asadar pentru un esec egoist, nu plange dupa mandria ranita: bucura-te ca Domnul vine, iar tu esti poate in ceata celor alesi!

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

13 comentarii

  1. Poate gasiti niste inregistrari cu bucuria nebunilor dupa inchiderea urnelor. In curand vizionarea lor va deveni obligatorie. Acum sunt doar un semnal pentru ce urmeaza.

      1. Nu ma amestec in polemica. Ma interesa doar cine a produs sinteza istorica de la sfarsit. Imi aduce aminte de Neagu Djuvara, care zicea ca românul a fost mereu cu fundul in doua luntri.

  2. Raspuns catre mintea romanului de pe urma

    Cum sa ma bucur daca eu asta simt acum, tristete profunda? Am trait sa vad cum Romania se sinucide.
    Cum sa ma bucur cand ii vad pe toti din jurul meu marsaluind spre satan?
    Cum sa ma bucur cand mie mi-este draga aceasta tara? Am fost plecat in strainatate la munca dar m-am intors aici, caci aici ma simt acasa.

  3. „Rezultatul referendumului chiar este o victorie a homosexualilor. Nu pentru că ar fi majoritari. Ci pentru că majoritatea a urmat argumentele lor sau le-a acceptat cu indiferență. De ieri, dispozițiile Codului Civil ce definesc căsătoria ca fiind încheiată între bărbat și femeie sunt susceptibile de neconstituționalitate. Pentru că în Constituția României căsătoria se încheie „între soți”.”

    https://stiripentruviata.ro/serban-nicolae-consecinte-boicot-codul-civil-susceptibil-de-neconstitutionalitate/

  4. Oameni buni, lucrurile nu sunt chiar în alb şi negru.
    Deja propaganda LGBT o consideră o victorie, ceea ce nu este, pentru că mulţi n-au priceput, iar alţii au fost manipulaţi. Dacă e pierderea noastră, atunci e câştigul lor, nu?
    Cei care au venit sunt acei (foarte mulţi) oameni care s-au informat şi nu s-au lăsat păcăliţi.
    Pe de altă parte, nici propaganda nu mai poate pretinde „parteneriatul” la schimb (la schimb cu ce?), iar voturile celor care au fost la urne nu pot fi ignorate.
    A fost extrem de multă manipulare şi minciună, şi un boicot aproape total din partea autorităţilor locale (a fost amendat un preot care a pus un banner în curtea bisericii, au fost date jos bannere pe motiv că au în componenţă culorile drapelului naţional, a fost amendat patronul firmei de pâine care a pus fluturaşii în ambalaj cu 10.000 de lei).
    Constat că partidele s-au comportat ca şi cum ar fi fost cu mâinile legate de la Bruxelles. În mod normal, după prima zi, ar fi trebuit să fie o mobilizare fără precedent.
    Mulţi oameni nu ştiu şi nu pot crede ceea ce se întâmplă în Occident cu reeducarea copiilor.
    Nu e o victorie netă, dar nu e nici o înfrângere.
    Nu trebuie să ne lăsăm păgubaşi, nici să ne amăgim cu gândul că totul e în regulă, ci trebuie să-L mărturisim pe Hristos cu şi mai multă putere şi să arătăm în continuare oamenilor ce se întâmplă în alte ţări.

    1. „Deja propaganda LGBT o consideră o victorie, ceea ce nu este” – serios? Ce te face sa crezi ca nu este? Faptul ca am devenit minoritari cu acte in regula este o realitate cat casa. Eu cred ca mai bine te pregatesti sa-ti aperi drepturile de minoritar decat sa te imbeti cu apa rece.

  5. oameni buni, discutia despre numarul real de oameni care pot vota este eu zic una valida, care sta in picioare. In 2012 de fapt dupa parerea mea s-a petrecut un abuz. De unde sa mai avem noi 18 milioane cu drept de vot, cand nici 18 milioane nu mai stem cu totii in tara? Ok, e diaspora. Dar cum e luata diaspora. Noi traim astazi consecintele unui abuz din 2012 facut de securitatea lui basescu care a umblat peste tot inclusiv la judecatori de la ccr pe atunci (aspazia) pt. a „umfla” cifrele cu cei care au drept de vot, si ai si lansat pe atunci celebra „errata” (emisa la 5 dimineatande catre un judecator) care explicita in mod abuziv zic eu cum trebuie inteles in paragraf legat de diaspora, unde anume intra ea. S-a petrecut de atunci abuzul, si de atunci vad ca asa a ramas. Unii dintre noi nu erau in libertate atunci, nu stiu cat se cunoaste subiectul. Nici eu nu-l mai stiu 100%, dar in mare imi amintesc esentialul. Anume, legea referendumului de la acel moment (2012) spunea ca trebuie atins 50% + 1 din totalul celor cu drep de vot din cadrul … listelor PERMANENTE! Pai diaspora figura cu drept de vot pe liste evident, dar pe listele SUPLIMENTARE. Eu zic ca din motive lesne de inteles, absolut logice. Care ar fi trebuit sa prevaleze si acum si sa functioneze. Pt ca pentru diaspora la cat de putine sectii de votare sunt si la ce distante mari sunt intre ele in mod cat se poate de obiectiv si tatistic ei nu au cum sa voteze in proportie mai mare de 10% din ei. Si de aceea mi se pare ca erau trecuti pe listele suplimentare. Au venit unii de la servicii si au impus urmatorul lucru, inclusiv unor judecatori ccr, care sa interpreteze in felul urmator: chiar daca e un referendum, nu se aplica legea de la referendum, ci cea de la alegerile prezidentiale, ca cica e vorba de presedinte. Hodoronc-tronc s-a si facut, si s- bagat inca un gros de vreo 4 milioane pe liste si cu asta s-a scris istoria acelui referendum, adica l-a facut in zadar prin acest tertip, caci ponderea a cazut automat sub 50%, undeva la 46-47, dar basescu era de facto demis, numai interpretarile ulterioare au fost masluite.

    Stupoarea mea e ca si astazi nr de votanti se ia la fel !!?? De ce, cum?? Pai inseamna ca orice referendum este din start aproape sortit esecului din moment ce pleci iarasi din start cu un „handicap” de vreo 3 milioane si ceva (care trebuie surmontat) de votanti, din diaspora, care NU voteaza sigur, la modul concret, nu trebuie sa astepti experienta vreunei alegeri sa vezi asta, se intampla mereu. Si atunci ei de aia figuraunle listele suplimentare la referendum. Ok, ar spune niste avocati ai diavolului, pai daca-i bag totusi in calcul la voturi, atunci trebuie sa-i bag (pe toti) apoi si ca numar real de oameni cu drept de vot, unfland cifra totala la final. Parerea mea este ca e in continuare un abuz, caci in acelasi timp nu ai cum sa introduci acea suma in mod realist insuma totala de votanti, ca ei datorita conditiilor vitrege enumerate mai sus nu prea au cum sa voteze in mare lor majoritate, si atunci umflarea sumei totale e necinstita, incorecta. De aia gandesc eu ei sunt luati in calcul doar la niste alegeri „prezidentiale” unde nu intereseaza pe nimeni o suma totala, caci nu faci nimic cu ea, acolo lupta e care-pe-care, direct intre candidati si nu raportat la nr total de alegatori care e irelevant, daca unul are un vot mai mult decat celalalt, castiga.

    Eu as fi bagat in legea referendumului, daca tot s-a modificat de curand, posibilitatea „dubla” de atingere a pragului, dat fiind cantitatea enorma de voturi cu care pleaca in handicap orice referendum din start, si care trebuie surmontata printr-un efort gigantic, altfel legea se poate arata ca fiind mai proasta decat cea trecuta (50%, dar din listele permanente, unde de fel nu intra diaspora. Anume, ar fi trebuit ca legea sa dea posibilitatea sa se atinga pragul de 30% intr-una din din situatiile doua urmatoare: fie un 30% din listele permanente, neincluzand diaspora la votul total de oameni cu drept de vot, dar scazand pe cale de consecinta apoi matematic si voturile inregistrate de catre aceasta la calculul final al celor care au votat, fie 30% din totalul care inseamna tot romanul incluzand diaspora si luand in calcul deci si voturile lor. Asta pt a nu face inutil si votul lor. Daca intr-una in aceste situatii se atingea pragul de 30%, referendumul trebuia declarst valid. Este evident ca prima situatie ar fi fost mai usor de atins si poate referendumul de ieri s-ar fi validat, sau cel putin s-ar fi prezentat mai incurajator pt oameni in a fi validat.

    Oricum cifra de 18 milioane de votanti e halucinanta si de aici orice prag raportat la aceasta suma pare o „gluma buna”. Ia sa fi fost un referendum declansat de presedinte, sa vezi ce tertipuri in doi timpi si trei miscari se inventau si numarul final necesar pt validare ar fi fost altul, evident mai mic. Necazul e ca legea a fost virgina si a inceput a fi aplicata pt niste „fraieri” si niciun jurist n-a facut nimic, n-a contestat, n-a intrebat… Trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button