X

Chimist român: CANCERUL este produs de un PARAZIT

de null

Image result for cancer parazit

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate! Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:

’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus, evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

‘’Pentru a înţelege mai bine cancerul trebuie să înţelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ştefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăieşte în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult.

La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că deşi fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer!

Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ştefan Manea – se pare că numai pacienţii care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul! În urma cercetărilor efectuate şi a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienţii care au cancer au în ficat atât parazitul trematod cât şi alcool izopropilic.

Cât despre factorii genetici despre care m-aţi întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă acelaşi tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceştia moştenesc şi aplică în vieţile lor exact aceleaşi tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situaţiile vieţii, care duc la instaurarea aceluiaşi tip de patologie.

Este o discuţie largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de faţă să acordăm întreaga noastră atenţie parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noştri. ’’

Ce este de fapt alcoolul izopropilic, şi cum ajunge din natură în organismul nostru?

Îmi răspunde Ştefan Manea:

‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulţi comercianţi nu au prins de veste că acestă substanţă este vinovată, în anumite condiţii, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Şi nu vă gândiţi că îl găsiţi numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele şi în farfuriile noastre.

[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

2 comentarii

  1. „Tremadodele se pot vedea chiar si la un microscop de putere redusa si se gasesc in toate fluidele, in laptele matern, saliva, urina, sperma. Deci poate fi transmis prin sarut, alaptare sau pe cale sexuala. Revin cu observatia care trebuie neaparat retinuta, ca un cancer se va dezvolta in organismul unei persoane infectate numai daca in corpul sau s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lamureste Stefan Manea.

    Distrugerea tuturor parazitilor si a stadiilor lor larvare si inlaturarea alcoolului izopropilic din viata pacientilor duce la o recuperare remarcabila, in mai putin de o saptamana! Va spun ca am putea eradica aceasta boala nenorocita, daca vom indeparta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animala, hrana pentru animale si toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acesti solventi. In fiecare dintre noi, in fiecare clipa, exista un anumit numar de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, si permit bolii sa evolueze sau nu. Vestea buna este ca putem lucra la capacitatea de aparare a sistemului imunitar, a noastra si a copiilor nostri, utilizand o serie de alimente si substante de o valoare exceptionala, care se afla la indemana noastra! Trebuie doar sa avem o vigilenta mai ridicata’’, mai sustine Stefan Manea.

  2. Medicina naturistă
    Alcoolul izopropilic – factor cancerigen
    C. MIERLUŞCĂ
    30.12.2008 21:16
    Alcoolul izopropilic împreună cu trematodul Fasciolopsis buskii generează cancerul. Vă facem cunoscute câteva produse care conţin alcool izopropilic, pentru că pe eticheta produselor nu se specifică acest lucru: şamponul, chiar şi în variantele medicinale; apa îmbuteliată din comerţ şi chiar apa distilată sau minerală; alcoolul pentru frecţii; toate produsele pentru bărbierit, inclusiv aftershawe-ul; apa de gură; zahărul alb (folosiţi zahăr brun!); cafeaua decofeinizată; ceaiurile din pliculeţe (folosiţi ceaiul din vrac!); fixativul şi loţiunea de păr; băuturile carbonatate; cosmeticele (parfumuri, rujuri, dermatografe etc.); cerealele prelucrate la rece; sucurile de fructe din comerţ; unele medicamente dacă nu sunt testate cu sincrometrul.
    Mai multe informaţii puteţi obţine din cartea „Vindecarea tuturor formelor de cancer”, de Hulda Regehr Clark – editura Excalibur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button