de null
Click pe butonul CC pentru subtitrarea in engleza.
Promo acestui JOC, desi are doar 2 minute, descrie foarte bine supravegherea la care suntem supusi, prin Internetul lucrurilor, jucariile copiilor, tot felul de dispozitive, inclusiv cele destinate sanatatii, masini si telefoane mobile, implicarea si interesul firmelor de asigurari, precum si faptul ca omul este mai putin valoros, in comparatie cu datele pe care le produce.
Pare doar un joc, o teorie a conspiratiei, dar defapt este chiar realitatea pe care o traim.
Iata inca un exemplu de adevar ascuns la vedere intr-un film.
Filmul zugraveste la ce dictatura teribila (noi stim despre ea din descoperirile Sfintilor si Duhovnicilor) poate duce supravegherea totala in societatea omeneasca. Se arata chiar si modul prin care a fost manipulata gandirea societatii pentru a accepta de ,,buna voie” aceasta supraveghere. Crunt este ca in viata reala, acea manipulare a functionat deja foarte bine. Este vorba despre celebra replica, pe care o intalnim din ce in ce mai des la cunoscutii nostri:
,,Eu nu am nimic de ascuns”.
Deasemenea, in aceeasi manipulare, sunt infierate ,,secretele”, aratandu-se cat de mult rau pot produce ele ,,societatii”. Apoi se arata cat este de minunat sa ,,imparti” si ,,impartasesti” orice despre tine. Vi se pare cunoscut?
Ce se intampla defapt, chiar se dau elitele de gol? E posibil acest lucru?
Cu siguranta, nu, decat daca au un scop anume. Sau, au ajuns sa se distreze pur si simplu pe seama noastra, de gradul mare de imbecilizare in care ne-au adus, incat nu vedem adevarul nici daca ne musca de nas.
Pun adevarul la vedere pentru ca stiu ca n-o sa-l vedem. De ce-l pun in jocuri sau filme? Pentru ca n-o sa-l consideram niciodata mai mult decat un joc sau film.
Elitele stiu foarte bine ca adevarul provenit dintr-o sursa nedemna de incredere (de fictiune), precum un joc sau un film, il va plasa undeva in zona ,,teoriei conspiratiei”, ceea ce-l va face sa nu fie ,,credibil”.
Voi ce credeti?
[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]
Menestrelul lui satana Bon Iver nu mai ascunde nimic.
Bon Iver – 666 ʇ – Official Lyric Video
https://www.youtube.com/watch?v=96t0rlPmn2E
Bon Iver – 33 „GOD” – Official Lyric Video — clipul are min. 3.33 :))
https://www.youtube.com/watch?v=6C5sB6AqJkM
http://www.newyorker.com/wp-content/uploads/2009/01/090112_r18088_p646-896×1200-1464886941.jpg
https://consequenceofsound.files.wordpress.com/2014/06/screen-shot-2014-06-30-at-11-29-01-am.png
Satanistul asta Bon Iver nu prea este mediatizat în România, grație și ‘regionalizării’ internetului, pentru că ‘muzica’ lui prinde mai bine la americani, că au un grad avansat de imbecilizare și satanizare.
Minciuni la stiri, adevarul in jocuri si filme.
Scena din serialul house of card… o aluzie la bohemian grove… sau inchinatorii la moloch reprezentat de o bufnita…doar ca in scena asta au inlocuit bufnita cu o cioara. Striga demonic in mijlocul padurii ” set us free”, ard o papusa, in realitate sacrifica animale si pt o mai puternica demonizare, dupa cum cere alister crowley, ard oameni cu cat mai inocenti cu atat mai puternica forta ce se manifesta. Apoi povestesc cum schimba ei guverne… si noi dormim.
Aici e linkul cu scena: https://youtu.be/RoO6pwhGoFA
Pt mai multe descrieri cu simbolistica din jocuri: https://youtu.be/NgEYJrC5vxQ
Trebuie înțeleasă bine faza aceea cu „Big Brother doesnt work alone” și arată jucării, electrocasnice și dispozitive mobile care îți monitorizează fiecare mișcare, numite little brothers. Eu am înțeles asta de ceva vreme, voi de ce credeți că trebuie procesoare quad core, într-un telefon mobil, de ce bateriile nu țin mai mult sau două și în stand-by, pentru că ele funcționează continuu analizând tot ce zici, înregistrând tot ce faci. Toate sistemele acestea mobile de operare au așa numita funcție de recunoaștere vocală, de ce credeți? Acum am văzut telefoane cu 2 microfoane, la ambele capete, ca nu cumva sa scape ceva nici în buzunar, dacă e orientat greșit. Au așa numita funcție de recunoaștere facială prin care poți să îți deblochezi și telefonul.
Deci prin recunoașterea vocală transformă vocea în text, care apoi este infinit mult mai ușor de procesat, iar cu camera înregistrează datele biometrice ale feței. Acum sunt telefoane care au cititor de amprente, sunt sigur că doar pentru deblocat ecranul. Senzori de proximitate să știe când ești în apropiere(important pentru localizare). Astfel că Big Brother s-a descentralizat, deoarece este greu de procesat un volum imens de date, așa această supraveghere și procesare a împărțit-o în părți mai mici exact la subiectul supravegherii. E ca un povestea aceea cu Scufița roșie:
„- Vai, bunicuţo, da’ de ce ai microfoane atât de multe?
– Ca să te pot auzi mai bine.
– Vai, bunicuţo, da’ de ce ai camerele atât de mari?
– Ca să te pot vedea mai bine.
– Vai, bunicuţo, da’ de ce ai procesorul atât de mare?
– Ca să te supraveghez mai bine.
– Vai, bunicuţo, da’ de ce ai colții și unghiile atât de mari?
– Ca să te pot să te muncesc mai bine.”