X

NATURAL NEWS: Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

de null

Oamenii de știință sunt șocați să afle că vaccinurile anti-varicelă pot transforma persoanele vaccinate în „purtători” care răspândesc boli infecțioase

(Natural News) Zona zoster, de asemenea, cunoscută și cu numele de „herpes zoster, va afecta aproximativ 1 din 3 adulți americani în timpul vieții lor. Estimările sugerează că există în jur de peste un milion de cazuri afectate de zona zoster în fiecare an în Statele Unite. Boala este cauzată de virusul varicelo-zosterian în stare latentă – același virus care cauzează varicela. Este destul de bine cunoscut faptul că, dacă ai avut varicelă ești expus riscului de a dezvolta zona zoster în anii ulteriori.

Dar știați că vaccinul anti-varicelă  crește riscul ca cineva să dezvolte varicelă?

Cercetarea cu privire la acest subiect a fost publicată în 2011 în revista americană The Journal of Infectious Diseases (Jurnalul de boli infecțioase). Echipa de cercetători de elită a fost compusă din membrii de la Centrul Spațial Lyndon B. Johnson al NASA, Centrul Șțiințelor despre Sănătate al Universitații din Texas, Școala Medicală a Universității din Colorado, și Centrul de control și prevenire a bolilor (CDC).

Echipa a efectuat e analize pe 36 de bărbați și femei voluntari, care aveau vârsta de peste 60 de ani. Pentru început, tuturor voluntarilor li s-a administrat un vaccin anti-varicelă produs de gigantul farmaceutic Merck. Vaccinul, cunoscut sub numele de Zostavax conține virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV), în stare activă.

Oamenii de știință au observat faptul în că prospectul vaccinului se avertizează că, pacienții trebuie să evite contactul cu nou-născuți, femeile gravide care nu au avut varicela, și cu persoanele cu imunitate scăzută pentru o perioadă nespecificată de timp de la vaccinare.

După administrarea vaccinului voluntarilor la studiu, s-au adunat monstre de piele pe tampoane care s-au aplicat la locul injectării. Monstre de saliva au fost adunate înainte și după vaccinare. În zilele de la 1 până la 3, și în zilele 7, 14, 21 și 28, au fost prelevate mostre de salivă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Așa și, ce au găsit? Exact 50 la sută din monstrele de piele prelevate de la locul injectării în termen de zece minute de la administrare vaccinare au rezultat pozitiv pentru virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV). Echipa susține ca acest lucru ar putea indica prezența unei boli infecțioase pe piele la câteva minute după vaccinare.

În monstrele de salivă, nici unul nu a avut rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV imediat după vaccinare. Cu toate acestea, în timpul primei săptămâni de analize a salivei post-vaccinare, monstrele a 21 dintre cei 36 de voluntari au rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV. În ziua a 14-a, VZV a fost detectat în monstrele a 11 voluntari, iar în ziua 21, a fost detectat în 10 monstre. Până în ziua a 28-a, VZV a rămas prezent doar la doi dintre voluntarii la studiu. ADN-ul VZV nu a fost detectat în saliva a 15 voluntari pe parcursul experimentului de 28 de zile.

Potrivit echipei de cercetare, prezența ADN-ului VZV în salivă timp de până la 28 de zile după vaccinare sugerează că există un potențial pericol, ca persoanele care au primit recent vaccinul, să transmită virusul VZV altor persoane.

Aceste descoperiri cu siguranță nu sunt surprinzătoare, potențialul unei vaccinări cu virus activ de a provoca boală este pur și simplu un lucru care de multe ori este trecut cu vederea de către populație. Și nu este doar vaccinul anti-varicelă care este îngrijorător, sunt o mulțime de alte vaccinuri care pot răspândi, de asemenea, boală.

Anumite organizații pentru sănătate par să recunoască riscurile asociate vaccinării, cel puțin pentru cei care sunt defavorizați. După cum observă Mike Adams, pentru pacienții cu sistemul imunitar slăbit, Ghidul pacientului Johns Hopkins avertizează împotriva contactului cu copiii care au fost vaccinați recent și „Spune prietenilor și membrilor familiei care sunt bolnavi, sau au făcut un vaccin cu virus activ (cum ar fi varicela, rujeola, rubeolă, gripa intranazală, poliomielita sau variola), să nu viziteze.”

La St Jude, copiii tratați împotriva cancerului, primesc un set similar de sugestii – și este lesne de înțeles de ce dovezile științifice continuă să arate că, atunci când o persoană este vaccinată cu un virus activ, ar putea să transmită virusul încă câteva săptămâni după vaccinare.

Și după cum revista americană The Health Ranger subliniază, riscul de transmitere, și infecția ulterioară, se aplică tuturor – vaccinați sau nu.

Surse:

NCBI.NLM.NIH.gov

CDC.gov

NaturalNews.com

NOTĂ OrtodoxINFO
[dntplgn recurring_amt1="5.00" recurring_amt2="10.00" recurring_amt3="20.00" item_name="Donatie"]

2 comentarii

  1. Contaminarea se face cu ce de fapt? Nu cu virusi ca aia nu exista (n-a dovedit nimeni asta desi exista microscoape care vad in atomi)? Probabil contaminare cu alte componente care le cuprinde vaccinul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button